Prezentarea societatii

Stimate consumator,

 

Societatea Imperial Development SRL este persoană juridică română, având forma juridică de societate cu răspundere limitată, fiind parte a unui grup de firme cu sediul principal în Cluj-Napoca.

Principalele activităţi ale societății noastre sunt reprezentate de producerea de energie electrică din surse regenerabile și comercializarea energiei electrice, societatea fiind titulară a licențelor pentru producerea si furizarea energiei electrice eliberate de Autoritatea Națională pentru Regelementare in domeniul Energiei – ANRE.

Societatea deține o centrală electrică fotovoltaică cu o putere instalată de 5 MW in localitatea Jucu, județul Cluj, care a fost pusă in funcțiune in anul 2013.

Existand un interes pentru dezvolatarea segmentului de producere a energiei electrice din surse regenerabile, in cadrul grupului de firme, a fost dezvoltată o a doua centrală electrică fotovoltaică in județul Cluj, in comuna Dăbaca, si aceasta avand o putere instalată de 5 MW.

Investiția in cele doua parcuri fotovoltaice depăseste 10.000.000 euro, centralele electrice fiind construite pe o suprafață de teren totala de 20 ha, dispunand de o tehnologie modernă si performantă (module solare Recom, invertoare ABB) si fiind racordate la sistemul energetic național (SEN) prin linia electrică aeriană LEA 20 kV Jucu-Bonțida-Gherla.

Strategia noastră este orientată spre siguranţă, performanţă și optimizare continuă, activitatea comercială fiind guvernată de standarde etice solide, cu responsabilitate faţă de comunitate şi faţă de mediul înconjurător.

Imperial Development SRL îndeplineste condițiile standardului ISO 9001:2008/2015  in ceea ce priveste asigurarea realizării condițiilor de calitate ale bunurilor si serviciilor atat pentru activitatea de furnizare a energiei electrice cât si pentru activitatea de administrare centrale fotovoltaice. Societatea deține certificare si pentru standardele OHSAS 18001:2007 si ISO14001:2008, cautând in permanență să-si imbunătățească calitatea serviciilor oferite si să dezvolte relațiile pe care le are cu clienții existenți si cu cei potențiali.

Imperial Development SRL este activă pe piețele centralizate de energie electrică administrate de Opcom SA (PCCB-LE, PCCB-NC, PC-OTC, PZU etc.), având încheiate o serie de contracte cu diverși parteneri, tranzacţionând in anul 2016 o cantitate de peste 600.000 MWh.

Începand cu anul 2014, an în care a fost obținută licența pentru furnizarea energiei electrice, cifra de afaceri a societății a crescut, astfel că anul 2016 a fost încheiat cu o cifră de afaceri de peste 93.000.000 lei.

Activitatea de trading în cadrul piețelor en-gros de energie electrică, producerea si furnizarea de energie electrică precum si diversitatea domeniilor în care activează grupul din care facem parte (construcții, administrare imobile etc.), converg spre o stabilitate care ne dă posibilitatea de a presta servicii conform unor standarde înalte de calitate și de a oferi clienților fidelitate si loialitate în cadrul unui parteneriat pe termen lung.

În calitate de furnizor, având in vedere experiența personalului nostru cu o vechime de peste 10 ani în serviciul de furnizare de energie electrică si un mix energetic care include atât energia electrică produsă de centralele proprii cât si achizițiile pe termen lung făcute direct de la producători tradiționali (ex. Hidroelectrica SA si Nuclearelectrica SA), oferim partenerilor noștri soluţii adaptate necesarului lor de energie electrică, aceștia beneficiind de condiții flexibile, astfel încât să aibă la dispoziție atât energia electrică necesară consumului cât si servicii de calitate in domeniul energiei.

Portofoliul de clienti finali este unul variat, consumatorii provenind din domenii de activitate diverse, cu bugete si particularități distincte, incluzand atat consumatori industriali, consumatori institutionali cat si consumatori casnici.

Dintre cei peste 400 de partenerii care ne sunt alături menționăm:  * Tetarom SA – Parcuri industriale Tetarom I si II  * Municipiul Sebes * Spitalul de Recuperare Borsa * Multiplex Leul Cluj (clădire multifuncțională) * Ardeal Construct SRL (construcții) * NTT Data România SA (IT) * Sora Shoping Center Cluj  * Europa Business Center SA (clădire birouri) * Atrium Mall Arad * Farmaciile Vitalogy Oradea * Nasticom (retea magazine) * Diferit SRL (constructii/deszăpeziri rutiere) etc.

Imperial Development SRL în calitate de furnizor de energie electrică poate:

  • să vă furnizeze energia electrică de care aveți nevoie oriunde pe teritoriul României.
  • să vă ofere consultanță în domeniul furnizării de energie electrică.
  • să vă ofere flexibilitate și transparență, fiind un partener pe toată perioada de derulare a contractului de furnizare.
  • sa vă ofere un preț fix, garantat pentru întreaga perioadă contractuală.

 Schimbarea furnizorului de energie electrică este gratuită, fără să implice costuri suplimentare de conectare sau contractare și fără să fie necesară modificarea instalației de racordare la rețeaua electrică.

În cazul în care sunteți interesați de oferta societății Imperial Development SRL Cluj-Napoca, vă rugăm să ne contactați,  echipa noastră fiind la dispoziția dumneavoastră cu orice informație referitoare la furnizarea de energie electrică.

Licenta de furnizare

Enter your keyword