Company presentation

Stimate consumator,

 

Imperial Development SRL este parte a unui grup de firme cu sediul principal în România, Cluj-Napoca, fiind atât producător cât și furnizor de energie electrică.

Suntem producător de energie electrică din surse regenerabile, in cadrul grupului de firme funcţionând două parcuri fotovoltaice, situate în județul Cluj, cu o putere instalată cumulată de 10 MW. Acestea au fost finalizate în anul 2013, an în care au fost acordate și licențele de exploatare comercială a capacităţilor de producţie de către ANRE.

Începând cu anul 2015, in calitate de furnizor de energie electrică, bazat pe experiența de peste 10 ani în serviciul de furnizare de energie electrică a personalului societăţii, oferim clienţilor noștri soluţii adaptate necesităţilor energetice, aceștia beneficiind de condiții flexibile conform nevoilor lor specifice, astfel încât să aibă la dispoziție energia care îndeplineşte în permanenţă necesităţile lor de consum.

Strategia noastră este orientată spre siguranţă și performanţă, activitatea comercială fiind guvernată de standarde etice solide, cu responsabilitate faţă de clienţii noștri.

Completarea activității pe piața de energie electrică, diversitatea domeniilor în care activează societatea, cât și grupul din care facem parte, converg la o mai bună echilibrare financiară și o mai mare competitivitate, dând posibilitatea de a livra produse și de a presta servicii conform unor standarde înalte de calitate și în cele mai bune condiții pentru fiecare partener si client al firmei.

Orice consumator poate să opteze pentru schimbarea furnizorului de energie electrică! Gratuit!

La acest moment piața de energie electrică este liberalizată, consumatorii de energie electrică având dreptul să își aleagă furnizorul de la care doresc să cumpere energia electrică consumată.

Cu ajutorul nostru, orice consumator de energie electrică, persoană fizică (casnic) sau persoană juridică (non-casnic) poate să devină client eligibil, adică să iși negocieze clauzele contractuale și să beneficieze de o ofertă de energie electrică la un preț negociat direct, putând să optimizeze astfel valoarea facturii de energie. Aveți posibilitatea de a renunța la furnizorul actual și implicit la un preț impus și netransparent, stabilind prin negociere directă un preț mai avantajos, în cadrul unei piețe concurențiale libere.

Până la sfarșitul lui 2017, când componenta reglementată din pretul de energie electrica pentru clientii casnici care nu au devenit eligibili va fi 0%, e indicat să vă alegeți un nou furnizor de energie electrică la un preț mai bun, negociat de dumneavoastră.

Imperial Development SRL în calitate de furnizor de energie electrică poate:

  • să vă livreze energia electrică de care aveți nevoie oriunde pe teritoriul României.
  • să vă ofere consultanță în domeniul furnizării de energie electrică.
  • să vă ofere flexibilitate și să fie un partener pe toată perioada de derulare a contractului de furnizare.
  • sa vă ofere un preț fix, garantat pentru întreaga perioadă contractuală.

Schimbarea furnizorului de energie electrică este gratuită, fără să implice costuri suplimentare de conectare sau contractare și fără să fie necesară nicio modificare a instalației de racordare la rețeaua electrică.

În cazul în care sunteți interesați de oferta societății Imperial Development SRL Cluj-Napoca vă rugăm să ne contactați, echipa noastră fiind la dispoziția dumneavoastră cu orice informație referitoare la furnizarea de energie electrică.

Licenta de furnizare

Enter your keyword